Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ !

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι μια απόδειξη της απέραντης ανοργανωσιάς του Ελληνικού Κράτους. Από τύχη ζούμε σε αυτή την χώρα! Σε μια εποχή απόλυτης ψηφιακής παρακολούθησης μέσω  GPS, όπου ο “Μεγάλος Αδελφός” ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι, τι γκουγκλάρεις στο κινητό σου, τι φαγητό παραγγέλνεις και τι συζήτηση κάνεις με τον διπλανό σου, προκειμένου να σου δείξει τις αντίστοιχες διαφημίσεις…  Σε αυτήν την χώρα και σε αυτή την εποχή,  δεν υπήρχε σύστημα να ελέγξει αν 2 τραίνα ταξιδεύουν αντίθετα στην ίδια ράγα και πρόκειται να συγκρουστούν!

Που πηγαίνουν τα λεφτά των ΕΣΠΑ, των Ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, των ΣΔΙΤ και όλο το κακό συναπάντημα;  Που πηγαίνουν τα χρήματα από την αιματηρή φορολόγηση του Ελληνικού λαού; Γιατί πληρώνουμε ένα Κράτος που δεν μπορεί να εξασφαλίσει την στοιχειώδη ασφάλεια των παιδιών μας; Τι βελτίωση προσέφερε το ξεπούλημα του ΟΣΕ σε πολυεθνικές; Γνωστή η απάντηση.. Μίζες, ακίνητα πολιτικών και διορισμοί ημετέρων. Ο άσχετος Σταθμάρχης είναι ο τελευταίος μοιραίος κρίκος μιας αλυσίδας, όπου οι ευθύνες βαρύνουν άλλους: Εμάς!

Εμείς φταίμε που επιλέγουμε συνέχεια το ίδιο πολιτικό σύστημα δημοπλάνων.  Εμείς φταίμε που η χώρα μας χάνεται δημογραφικά και εποικίζεται από ξένους. Εμείς φταίμε που δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα στις γειτονιές μας και κινδυνεύουμε να μας σκοτώσουν ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Την λύση βέβαια την βρήκε και μας την πρότεινε πρώην υπουργός: «Κάντε ότι κοιμάστε!»

Σου κλέβουνε το σπίτι... κοιμήσου! Μην δώσεις αφορμή.

Σου κλέβουν την Πατρίδα... κοιμήσου! Μη σε νοιάζει για αυτή.

Μέσα σ’ ένα βαγόνι, στα Τέμπη, σου ‘καψαν την ζωή

Μην νοιάζεσαι όμως διόλου, κοιμήσου! Είν’ αλλουνού το παιδί.

 

erosellas@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου