Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Το FAN CLUB των ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ

Μία αξιόλογη προσπάθεια γίνεται από την Λέσχη Θαυμαστών του συγκροτήματος – το EROS ELLAS FAN CLUB – που έχει δημιουργήσει ξεχωριστό κανάλι στο YouTube. Τον σύνδεσμο θα τον βρείτε πατώντας εδώ. Οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ έχουν υποσχεθεί στους στενούς θαυμαστές τους σε αυτό το κανάλι, να τους δίνουν προς ανάρτηση:

1) Ανέκδοτα τραγούδια του γκρουπ που δεν έχουν δημοσιευθεί αλλού.

2) Instrumentals (Ορχηστρικές εκτελέσεις) των γνωστών τραγουδιών τους.

3) Διασκευές των επίσημων βίντεο, εμπλουτισμένες με υπότιτλους και μεταφράσεις στα Αγγλικά.

4) Επίσης μπορείτε να δίνετε εσείς τα δικά σας βίντεο για ανάρτηση. Αυτά μπορεί να είναι διασκευές βίντεο των τραγουδιών του συγκροτήματος ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με την Πατρίδα και τα Εθνικά Θέματα. Μπορείτε να στέλνετε αυτά τα βίντεο με προσυνεννόηση στο erosellas1@gmail.com. Εκεί το Fan Club υποδέχεται και οποιαδήποτε άλλη ιδέα ή πρόταση σας.

5) Ότι στέλνετε θα αναρτάται KAI στην Ομάδα του Fan Club στο Facebookhttps://www.facebook.com/groups/erosellas

Η προσπάθεια είναι στην αρχή, αλλά σίγουρα θα έχει μεγάλη εξέλιξη, διακρίνοντας τον ζήλο και τον ενθουσιασμό των φίλων μας. ‘Όχι για την δική μας φήμη και προβολή, αλλά για αυτό που όλοι αγαπάμε και τραγουδάμε: Την Ελλάδα μας!

Σας καλούμε λοιπόν να γίνετε μέλη KAI σε αυτό το ανεπίσημο κανάλι των EΡΩΣ ΕΛΛΑΣ και αν θέλετε να βάλετε το δικό σας προσωπικό στίγμα σε αυτό. Σας ευχαριστούμε!

(Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο κανάλι του συγκροτήματος είναι πάντα το: www.youtube.com/user/EROSHELLAS1 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου