Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Εδώ η χώρα χάνεται κι οι ..χούλιγκανς χτενίζονται!



Πάλι τα ίδια έκτροπα είδαμε χθες, στα ματς του Ολυμπιακού Σταδίου και του Καραϊσκάκη. Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία, από παιδάκια και μαντράχαλους με ψεύτικα ιδανικά και ψυχικές ανισορροπίες. Ψάχνουν να γεμίσουν τα κενά του εγκεφάλου και της ζωής τους, με ομάδες – θεούς και τεχνητούς εχθρούς.
Για αυτούς υπάρχει μόνο η ζωώδης ψυχολογία της αγέλης: “Οι δικοί μας και οι άλλοι..”  Μία πρωτόγονη έκφραση της ενσωματωμένης ανάγκης του ανθρώπου να εντάσσεται σε ομάδες, να καθοδηγείται από σύμβολα και να παλεύει για έναν σκοπό που ξεπερνάει τον εαυτό του.
Μα αυτό το χαρακτηριστικό του ατόμου είναι υπέροχο! Το ζήτημα είναι πόσο άνθρωπος ή ζώον είσαι..  
Ποιος φταίει όμως πραγματικά; Εφόσον αποκλείεις έναν ολόκληρο λαό από πραγματικά ιδανικά, από μεγάλες επιδιώξεις, από Παιδεία και καλλιέργεια, τότε μην ψάχνεις να βρεις χώρο στις φυλακές… Μην ψάχνεις ιδανικούς τρόπους να καταπολεμήσεις την γηπεδική βία! Μάλλον κοροϊδεύεις τον κόσμο..
Ο χουλιγκανισμός δημιουργείται ‘φυσιολογικά’, ως διαστροφή της υγιούς ανάγκης για δράση. Η Πολιτεία τις τελευταίες δεκαετίες δεν προσέφερε κανένα πρότυπο σε αυτόν τον λαό, εκτός από λαμογιά, μίζα, ρουσφέτια και στο τέλος εξαθλίωση. Τα Μέσα Ενημέρωσης βομβάρδιζαν με ξέκωλα και τυχάρπαστα είδωλα. Τα Αθάνατα Ιδανικά της Αξίας, της Παράδοσης, της Τιμής της Αυτοθυσίας, αυτά που έστησαν το Ελληνικό Κράτος, πολεμήθηκαν και χλευάσθηκαν σαν αναχρονιστικά και ξεπερασμένα.. Η Παιδεία αλλοιώθηκε , οι Ήρωες κατέβηκαν απ’ τους τοίχους, και ‘ω του θαύματος’ γίναμε μία μάζα-αλοιφή, αντί για Εθνος.  Κοιμηθείτε επιτέλους Ελληνες!
Ο νέος κόσμος χάθηκε σε παράδρομους γηπεδικών φανατισμών, αντί να εκτονώσει την ενέργεια του σε πολύτιμες λεωφόρους δράσης. Η αγνή αγάπη στην ποδοσφαιρική ομάδα, δεν έχει σχέση βέβαια με όλα αυτά.  Όταν έχεις μία νεολαία εγκλωβισμένη σε βία και ναρκωτικά, τότε κυβερνάς ανενόχλητα μία μάζα ηλιθίων. Υπάρχει ελπίδα;
Αναζητείστε την σε κάποια άλλα παιδιά, που τυλίγουν στο σώμα τους την
Ελληνική σημαία. Τυλίγουν την ψυχή τους με ιδανικά ανώτερα από την τετριμμένη ελεεινή καθημερινότητα. Κάποια παιδιά τολμούν να μιλούν για Εθνος και Πατρίδα, σε πείσμα των καιρών.  Ξεφυτρώνουν χωρίς να το περιμένει κανείς, μέσα από την τέφρα μίας σάπιας εξαθλιωμένης κοινωνίας.  Πρότυπα έχουν Ηρωες πραγματικούς από την Ιστορία μας που έμαθαν μόνοι τους,  γιατί κανείς κουλτουριάρης δάσκαλος δεν τους δίδαξε στο σχολείο. Αυτά τα παιδιά είναι τα αντισώματα που δημιούργησε η Φυλή μας από μόνη της, σε μία εποχή που όποιος μιλάει για φυλή είναι ‘ρατσιστής’ και ‘φασίστας’.
Ο πόλεμος του ‘καθεστώτος’ ενάντια σε αυτά τα παιδιά είναι αναμενόμενος και άγριος. Κανείς δεν θέλει να ξυπνήσει ο Ελληνας. Εάν ξυπνήσει, θα κινδυνεύσουν τα γεωστρατηγικά σχέδια των ιμπεριαλιστών στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Εάν ξυπνήσει, θα μάθει ότι έχει μία πάμπλουτη και όχι φτωχή χώρα και θα φέρει όλον τον κόσμο τούμπα. Εάν ξυπνήσει ο Ελληνας θα κυβερνήσει ξανά τον κόσμο!
Κρατήστε λοιπόν την νεολαία στα γήπεδα να εκτονώνεται σε βεγγαλικά και μολότωφ. Κρατήστε τον κόσμο υπνωτισμένο να τρέχει να βρει μια δουλίτσα για να επιβιώσει και από πάνω βομβαρδίστε τον με κούφια πλαστά είδωλα lifestyle. Επικυρίαρχοι κάνετε καλά την δουλειά σας.. Με μία διαφορά: Η Φυλή μας, κέρδισε στο τέλος όλους τους κατακτητές, όσο ύπουλοι και αν ήταν.. Το ίδιο θα κάνει και τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου