ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΟι "ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ" δημιουργήθηκαν το 2011,  με στόχο να αναδείξουν με το μουσικό τους έργο τις Αιώνιες Αξίες του Ελληνισμού και να ανυψώσουν το Φρόνημα των Ελλήνων.  Σε μια εποχή σήψης και Εθνικής υποτέλειας, που κατακλύζεται από εύκολα τραγουδάκια του συρμού, οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» επιμένουν να τραγουδάνε για την Πατρίδα και τα Εθνικά θέματα.  

Πρόκειται για μία ομάδα μουσικών, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν νέους σύγχρονους Θούριους και Παιάνες, οι οποίοι θα μιλάνε απευθείας στην καρδιά και την συνείδηση των Ελλήνων.  

Τον ιδρυτικό πυρήνα του συγκροτήματος αποτελούν  ο Αρτ Κυδωνάκης, η Βασιλική Αϊβατζίδου και ο Φώτης Μήλιος, ενώ δίπλα τους έχουν συνεισφέρει και άλλοι καλλιτέχνες όπως η Κατερίνα Ελληναίου στον δεύτερο δίσκο και ο Γιώργος Χατζηιωάννου στον πιο πρόσφατο.

Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» εξέδωσαν 3 μουσικές συλλογές, οι οποίες κυκλοφόρησαν μαζί με την εφημερίδα «Ελεύθερη Ωρα». Η πρώτη συλλογή "Υμνοι για την Πατρίδα" κυκλοφόρησε την 28η Οκτωβρίου 2011, η δεύτερη με τίτλο "Ανάσταση Λαού" κυκλοφόρησε την 25η Μαρτίου 2012 και η τρίτη Παιάνες Ελλήνων την 25η Μαρτίου 2014. Και τα τρία cd ήταν αφιερωμένα στις Εθνικές μας Επετείους και συνολικά ξεπέρασαν τις 15.000 πωλήσειςΕχουν βραβευθεί για το έργο τους από την «Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα»  και από το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο της "Αμφικτυονίας Ελληνισμού".

Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» αναμένουν από Ελληνοκεντρικούς φορείς, οργανώσεις  ή κόμματα να “εκμεταλλευθούν”  ελεύθερα το έργο τους και να το χρησιμοποιήσουν  για την εξάπλωση των Εθνικών Ιδανικών.

Παρά τον αποκλεισμό τους από τα νεοταξικά ΜΜΕ, το έργο του συγκροτήματος διαδίδεται καθημερινά υπόγεια από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και έχει φτάσει σε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» σας καλούν να κοινοποιήσετε, αναρτήσετε και να εξαπλώσετε, οποιοδήποτε έργο, δικό τους ή άλλο, που εξυμνεί τα Εθνικά Ιδεώδη. Αλλωστε αυτό αποτελεί προσωπικό χρέος και Υψιστη Τιμή για κάθε συνειδητοποιημένο Ελληνα!  Επικοινωνία: erosellas@yahoo.gr
erosellas.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου