ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Οι "ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ" δημιουργήθηκαν το 2011,  με στόχο να αναδείξουν με το μουσικό τους έργο τις Αιώνιες Αξίες του Ελληνισμού και να ανυψώσουν το Φρόνημα των Ελλήνων.  Σε μια εποχή σήψης και Εθνικής υποτέλειας, που κατακλύζεται από εύκολα τραγουδάκια του συρμού, οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» επιμένουν να τραγουδάνε για την Πατρίδα και τα Εθνικά θέματα.  

Πρόκειται για μία ομάδα μουσικών, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν νέους σύγχρονους Θούριους και Παιάνες, οι οποίοι θα μιλάνε απευθείας στην καρδιά και την συνείδηση των Ελλήνων.  

Τον ιδρυτικό πυρήνα του συγκροτήματος αποτελούν  ο Αρτ Κυδωνάκης, η Βασιλική Αϊβατζίδου και ο Φώτης Μήλιος, ενώ δίπλα τους έχουν συνεισφέρει και άλλοι καλλιτέχνες όπως η Κατερίνα Ελληναίου και ο Γιώργος Χατζηιωάννου.

Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» εξέδωσαν 4 μουσικές συλλογές, εκ των οποίων οι 3 κυκλοφόρησαν μαζί με την εφημερίδα «Ελεύθερη Ωρα», ανήμερα με τις δύο μεγάλες Εθνικές μας Επετείους.

Η πρώτη συλλογή "Υμνοι για την Πατρίδα" κυκλοφόρησε την 28η Οκτωβρίου 2011.

Η δεύτερη με τίτλο "Ανάσταση Λαού" κυκλοφόρησε την 25η Μαρτίου 2012 .

Η τρίτη συλλογή Παιάνες Ελλήνων την 25η Μαρτίου 2014.

Το τέταρτο cd με τίτλο Ελλάδα Εμπρός!” κυκλοφόρησε στις 25 Maρτίου 2021   αφιερωμένο στα 200 Χρόνια από την Ελληνική Παλιγενεσσία. Η έκδοση έγινε υπό την αιγίδα του Σωματείου "ΠΡΟΝΑΙΑ ΑΘΗΝΑ".

Τα cd των ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ  συνολικά ξεπέρασαν τις 20.000 πωλήσεις και μπορείτε να τα βρείτε στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΠΕΛΑΣΓΟΣ" 2106440021.

 Οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ έχουν επενδύσει με το έργο τους όλες τις συγκεντρώσεις για την Μακεδονία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνέθεσαν τον επίσημο Ύμνο της 1ης διοργάνωσης ΡΟΥΠΕΛ '41.  Έχουν βραβευθεί για το έργο τους από την «Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα»  από το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο της "Αμφικτυονίας Ελληνισμού" και από άλλους φορείς. Κορυφαία στιγμή στην πορεία τους θεωρούν την 28η Οκτωβρίου 2016 , όταν οι Ευέλπιδες παρέλασαν στην Θεσσαλονίκη, τραγουδώντας τον ύμνο των ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ  "Αλέξανδρε Ξύπνα!"

Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» αναμένουν από Ελληνοκεντρικούς φορείς, οργανώσεις  ή κόμματα να “εκμεταλλευθούν”  ελεύθερα το έργο τους και να το χρησιμοποιήσουν  για την εξάπλωση των Εθνικών Ιδανικών.

Παρά τον αποκλεισμό τους από τα συστημικά ΜΜΕ, το έργο του συγκροτήματος διαδίδεται καθημερινά υπόγεια από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και έχει φτάσει σε εκατομμύρια προβολές. Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» σας καλούν να κοινοποιήσετε, αναρτήσετε και να εξαπλώσετε, οποιοδήποτε έργο, δικό τους ή άλλο, που εξυμνεί τα Εθνικά Ιδεώδη. Άλλωστε αυτό αποτελεί προσωπικό χρέος και Ύψιστη Τιμή για κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα!  

Επικοινωνία: erosellas@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου